Vakantievilla Ardennen

Vakantievilla Ardennen

Op zoek naar een actieve vakantie? Een vakantievilla in de Ardennen biedt u de actie en spanning van de omgeving en het comfort van een ruime villa. Zo weet u zeker dat u geniet van alle facetten van de vakantie geniet.

Voor de avonturier

De Ardennen zijn erg geliefd bij sportieve vakantiegangers en vakantiegangers die wel van een uitdaging houden. De Ardennen biedt u een geweldige omgeving. Mooie natuur, hoge pieken en prachtige dalen. U kunt er uitdagend mountainbiken op de steile wegen of in de bossen. Abseilen, tokkelen, klimmen, watersporten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden in België. Waar het in Nederland vlak land is, is het in de Belgische Ardennen totaal anders. Je kan helemaal kapot gaan tijdens een survivaltocht om vervolgens heerlijk onder de douche te springen in de ruime vakantievilla.

Advertenties van onze partners

Voor het gezin

U kunt zich met uw gezin uitstekend vermaken in de Ardennen. U kunt er heerlijk door de natuur lopen, er zijn prachtige wandelroutes door de hele Ardennen. De frisse lucht zal uw gezin de rust geven die nodig is in een vakantie. Ook is het interessant om eens één van de vele grotten in de Ardennen van binnen te bekijken. Of een dagje kanoën door de vrije natuur, er zijn volop (sportieve) uitjes om uw gezin op en top te vermaken. Een vakantievilla in de Ardennen biedt u ruimte voor het hele gezin en een ideale bestemming voor een weekendje Ardennen.

Voor de bedrijven

Teambuilding is van groot belang voor de meeste organisaties. De Ardennen bieden de beste teambuilding activiteiten. Dankzij de uitgestrektheid en woestheid van de bossen zijn er volop activiteiten te ondernemen voor uw bedrijf. Zo kan u een aantal dagen in de Ardennen verblijven om elkaar eens echt te leren kennen. In onze vakantievilla bent u verzekerd van genoeg ruimte en comfort, zodat u uw werknemers ook nog eens verwent. Een perfecte combinatie: vakantie en teambuilding.

We vinden de vakantievilla in de Ardennen waar u naar op zoek bent. Bij ons bent u verzekerd van een topverblijf en een vakantie die u nog lang zal heugen.

Offerte voor een vakantievilla ardennen? Klik hier